Select Page

Isabelle Cronebach

Anbefalinger

DET SIGER VORES GLADE KUNDER

Da jeg kender en del til numerologi har det været en spændende rejse at høre, hvordan Isabelle tolker og fortæller om mine energier og tal, og jeg har også brugt hende til mine børn, hund og virksomhed. Det at skifte navn er en ganske stor omvæltning, og det kræver, at man føler sig tryg i en numerologs hænder. Isabelles professionalisme og varme gør, at jeg anbefaler hende til alle, der er interesserede i numerologien, da jeg også ved, hvad et numeroskop i ubalance kan betyde og have af konsekvenser. Isabelle har en skarp intuition og i forhold til min nye virksomhed har det været dejligt at dele drømme, visioner og fremtid.

Vienne Fisker - www.lovinaspirit.com/dk/

My numerology reading with Isabelle was a truly eye opening experience.

I have decided for it after recommendation from a friend and it more than lived up to my expectations.

Hearing about my personal analysis was like listening to a story about myself, a story that had parts that were unclear to me up to that point. But somehow, Isabelle managed to put light on the whole picture of “me” in such a way that it left me speechless from a new level of understanding.

I could easily and immediately relate to both vices and virtues and even start to take different choices in my life – choices that were based in awareness. The analysis is quite complex and many leveled – which helped my sceptical mind avoid simplifying generalizations, and felt truly personal.

The recommended name change actually really altered my life in unexpected and exciting ways. Besides the sensitive personal approach of Isabelle based on her vast knowledge about numerology, I was also very pleasantly surprised, by her practical advices and help in the name changing process.

Thank you!

Sofia Orboe Anneli Svensson

Efter at have fået en session af Isabelle må jeg sige, at hun er meget dygtig. Jeg fik et utrolig godt indblik i mig selv, og Isabelle har en stor viden som løfter niveauet ud over det sædvanlige. Jeg kan absolut anbefale hende.

Daniella Cecilia Johansson -www.kropsterapiforkvinder.dk

Emmelines Navneskift – en personlig beretning

Her fortæller Emmeline om hvordan hun har oplevet numerologisk navneskift efter en session hos mig.

Jeg havde i mange år overvejet at skifte mit navn, fordi jeg grundlæggende havde en følelse af, at det navn jeg havde, ikke rigtigt passede til mig.
Det føltes som om, at tiden var inde, og at jeg var parat til at ændre mit navn, hvis det skulle vise sig at være gavnligt for mig ifølge numerologien, så jeg bookede en session.
Jeg følte mig meget godt taget imod af Isabelle og hendes professionelle guidning. Efter vores samtale gav hun mig et numeroskop, som passede perfekt i energien til min sjæls vibration og mit formål i dette liv. Jeg fik nogle navnelister, som hun anbefalede mig at vælge navne ud fra, og det tog mig kun et par dage at beslutte mig for, hvilke navne det skulle være. Det var en anderledes og spændende proces at vælge sit nye navn selv – meget smukt og dybt personligt.
Efter navneskiftet har jeg følt en større indre harmoni og en evne til at være autentisk i alle de sammenhænge, jeg indgår i. Jeg føler en større hvilen i mig selv og mine værdier, og at jeg tør være ærlig omkring mine holdninger uanset hvem jeg står overfor – noget jeg ikke var så god til før. Jeg føler ikke længere, at det er “farligt” at stå ved mig selv og mine holdninger overfor mennesker, som jeg tror har et andet synspunkt.
Det har overraskende vist sig kun at bibringe positiv respons, at jeg fx i arbejdssammenhænge tør være ærlig omkring min spiritualitet og overbevisninger, hvilket mine kollegaer har taget enormt godt imod og uden fordomme. Min familie har også taget godt imod navneskiftet – noget som jeg var lidt spændt på inden. Jeg bliver altid så glad, når folk nu kalder mig mit nye navn. Det føles rigtigt.
Alt i alt, har min “frygt” for omverdenens reaktion på min beslutning vist sig at falde totalt til jorden. Jeg har kun mødt positiv og fordomsfri respons på mit navneskift, hvilket jeg er rigtig glad for.
Jeg er meget glad for beslutningen og kan kun anbefale andre, der har en åbenhed og nysgerrighed overfor numerogien at booke en session med Isabelle. Hendes kyndige og dybdegående vejledning vil helt klart give dig stof til eftertanke, og måske føre til et navneskift – hvis du er åben for det.
For mig har det kun været kærlighed til mig selv at gøre det, nærmest den bedste gave jeg kunne give mig selv, og jeg kan kun anbefale andre at gøre det samme.

Emmeline Vestergaard

VI TILBYDER

Personlige sessioner
Business sessioner
Weekendkursus
Uddannelse
Numerologisk software

Alle rettigheder tilhører
Numerologerne © 2017
KONTAKT

Tlf: (+45) 2763 3177
Hverdage 10-16
kontakt@numerologist-pro.com

Vores lyse lokaler ligger i Amager Strandpark, 5 stop (10 minutter) med metro M2 fra Nørreport st. i København.
Gratis parkering for dig som er i bil.
LIKE OS, og få gratis numerologi tools, og spændende viden om dig selv!


GRATIS MINIKURSUS

Indtast navn og email i felterne nedenunder og modtag vores gratis online numerologi minikursus.

// //

* OBS! Vi respekterer dit privatliv. Det er nemt at afmelde sig fra vores mailingliste

Explore Your Free Numerology Chart with Detailed Explanations

Explore Your Free Numerology Chart with Detailed Explanations

 

Discover the hidden revelations of your destiny through our empowering chart tool. Unveil the influential numbers shaping your life and delve into their profound significance.

 

Unearth your primary personality archetype and unravel the life path numbers that illuminate your innermost desires, distinctive karmic patterns, and ultimate potential. Gain valuable insights into the impact of your names and their magnetic pull in various aspects of your existence. We assess your financial standing, relationship dynamics, communication prowess, initial impression on others, and the intricate web of family karma.

You have Successfully Subscribed!